13/4-2012 Pop Explosion, Halmstad

Tänkte att jag kunde berätta om hur det var när jag va på Pop Explosion. Första Pop Explosion konserten jag var på va i Halmstad.

Jag kom till Arenan ungefär klockan 18.00. Då började insläppet för dom som hade sittplats eller ståplats parkett (inte VIP). Jag hade sittplats eftersom att jag inte kunde vara där tidigare än klockan 18.00.
Men när jag kom in i Arenan såg jag att det inte alls var många som stod framme vid scenen på dom "vanliga" (ståplats parkett) ståplatserna. Så jag blev asledsen för att jag kunde fått stå LÄNGST fram.
Iaf så var det ju en timma kvar tills konserten började så jag gick och köpte ett svart iPoneskal i shoppen.
Gick sedan in igen och väntade och väntade på att det skulle börja.
Och tillslut blev klockan 19.00 och lamporna i Arenan slocknade. Jag trodde att jag skulle svimma. Mina tårar bara rann ner för mina kinder och han var så jäkla snygg!
Såg att det var väldigt många med sittplats som gick ner och ställde sig på ståplatserna så då gjorde jag också det, hähä :) Stod sedan näst längst fram resten av konserten.

Han var så jäkla bra! Det var absolut en av dom bästa dagarna i mitt liv. Eftersom att det var min första Pop Explosion så tyckte jag att schowen var grymt cool och bra gjord (tyckte jag dom andra gångerna också men då hade jag ju sett det innan så man blev inte lika överraskad av vissa saker).
Han var så snygg, satte alla danssteg perfa och han sjöng såklart som en gud! När klockan närmade sig 20.30 så kom han in på scenen (han hade varit bakom den då och hämtat vatten åså) igen och satte sig på en stol längst ut på scenens "tunga". Han pratade lite och tackade för att alla hade kommit dit. Så började han sjunga Without you I´m nothing och jag började gråta igen. Så himla fint var det!
Haha, några andra fans vände sig om och bah: Titta, titta hon gråter och pekade på mig. Men jag brydde mig inte. Fortsatte böla och titta på världens snyggaste Manboy som satt mitt framför ögonen på mig! OMS, jag höll på dö typ. Så himla fin är HAN och så himla fin är Without you I´m nothing!
Pop Explosion var verkligen en riktigt stor show och man märkte att Eric verkligen älskar att stå där på scenen och möta sin skrikande publik.
ALLT var helt perfekt! HELT PERFEKT! ♥

Vill tyvärr inte lägga upp bilder, för det är några som har tagit mina bilder och tagit bort texten! INTE OKEJ! Så jag lägger inte upp mina bilder.





Kommentera här nere!

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ser bara jag)

Har du en blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0