Senaste från Saade

Thank you everyone! Helsingborg was great!

Tack Helsingborg! Ni är helt fantastiska!
Kärlek!


Senaste från Team Saade

Over 20.000 people visited Made of Pop in Helsingborg yesterday, here you can see pictures taken by Helsingborgs Dagblad!

Över 20.000 personer besökte Made of Pop i Helsingborg igår, här kan ni se bilder tagna av Helsingborgs Dagblad!

//Team Saade

Fjällbacka och Grekland

Hej!
I morgon ska jag åka till Fjällbacka och kommer därför inte att ha en dator på 2 dagar men jag har tidsinställt massa inlägg så glöm inte att titta in på bloggen ändå!!! ♥

och på Torsdag så åker jag till Grekland och det betyder att jag inte kommer kunna ha någon dator då heller :(
Men jag ska försöka tidsinställa så många inlägg jag kan!!! Och jag lovar att det kommer att vara minst två inlägg om dagen :( Jag kommer att vara i Grekland en vecka men när jag kommer hem så ska jag blogga jättemkt, jag lovar haha :P

Ni kan ställa massor med frågor i blogresponse så att jag har mkt att göra när jag kommer hem, och kommentera massor så att jag har mkt att läsa! Jag älskar era fina kommentarer ♥
Bilder från Hellsingborg och Östersund


 

KÄLLA


Video från P3

Det är så gulligt när han säger "tack tack tack tack tack tack"

En gammal video från sverigesradio.se

 

HÄR kan ni lyssna på lite mer grejer


Eric repar i Korridoren


Dagens bild(er)

Den översta bilden kommer från sverigesradio.se

och den understa från den här bloggen


Dagens bild


Senaste från Saade

Eric Saade
Hem ljuva hem... HELSINGBORG!

soundcheck

Här är en bild från Molly Sandéns blogg.
Senaste från Team Saade

Eric Saade
Den 19 augusti gör Eric en exklusiv spelning av Made of Pop-turnén, han spelar nämligen inomhus på Idunteatern i Umeå! Det blir en konsert ni inte får missa, via länken kan ni köpa biljetter!

//Team Saade

www.ticnet.se

Senaste från Saade

Eric Saade
STORSJÖYRAN avklarad! Tack till alla som kom! Kärlek!
IMORGON HÄNDER DET! JAG SKA ÄNTLIGEN FÅ GÖRA EN KONSERT I MIN HEMSTAD HELSINGBORG! Hem ljuva hem!
"MADE OF POP" INTAR STORA SCEN KL 21.30!

I'll be doing my first concert ever in my hometown tomorrow!!!! HELSINGBORG(Sweden)! That's love to me!
Hope too see some of you there!
LOVE!
/E.


Saade leker världsstärna


Eric Saade ser ut som om han rymt från roliga timmen i skolan.

Saade leker världsstjärna.

Men jag måste förlåta honom för det.

Sist vi råkades var i maj, 02.35 i ett rum med vita väggar utan fönster. Han hade precis kommit trea i Eurovision i Düsseldorf. Eric Saade inledde intervjun med att titta på mig och säga ”I’ll smack your ass”.

Det gjorde han aldrig och jag har valt att inte analysera innebörden vidare.

Men att belysa Saadefieringen bland svenska barn och ungdomar gör jag lika lustfyllt som när jag tryckte i mig ett par nygrillande lammfärsbiffar till kvällsmat i går.

När Eric äntrade Sollidenscenen i stora solglasögon kändes det som att han rymt från roliga timmen i skolan och mutat sig in på Skansen med ett signerat idolkort på sig själv.

På scen leker Eric Saade världsstjärna.

Jag undrar vad Eric själv tycker om att hans största fans tillbringar sommardagarna i sandlådan med plastgrävmaskiner, blåa spadar – och sina finniga barnvakter. Saadeflunsan på förskolorna är värre än kräksjukan.

När jag klankar ner på Saade sköljer ofta en våg av dåligt samvete över mig. För när Måns intervjuar honom efteråt slås jag återigen av att han bara är en ung kille från ”förorten”, som han själv kallar det, som nyligen lämnat tonåren.

Grabben är 21 år och i början av sin karriär. Han har i alla fall en personlighet till skillnad från andra sjungande ”Idol”-ungdomar som äntrar artistvärlden likt nykläckta, intetsägande små kycklingar.

All ära åt Eric som lyckades på några få sekunder i rutan göra reklam för sitt kommande album trots att han inte ”får” för SVT.

Därför försöker jag förlåta Saades utstuderade ”performance” (Erics engelska favoritord) och kaxiga attityd.

Vi behöver enas i musik och allsång av många anledningar. Speciellt den här veckan efter de senaste dagarnas gripande nyhetssändningarna från vårt grannland Oslo.

Då är det inte så dumt med lite underhållande Saadepandemi och solskenslåten från Östen med Resten.

 

KÄLLA


Tredubbel vaktstyrka skyddade Eric
När Hoffmaestro och Eric Saade gästade Allsång på Skansen hyrde SVT in en förstärkt styrka av vakter.

Allsång på Skansen

Programmet direktsänds från Sollidens scen i Stockholm, där programledare Måns Zelmerlöw tillsammans med gästande artister huserar under åtta veckor i sommar.

I kvällens program gästades allsången av artisterna Eric Saade, Hoffmaestro, Carl Norén, Östen me Resten, Caroline Wennergren och Marika Willstedt & Angelica Alm (pianister i Så ska det låta).

Allsång på Skansen sänds i SVT1 på måndagar kl. 20.00.

Allsång på Skansen slog under tisdagen publikrekord för i år, och ett antal år tillbaka, med kvällens över 25 500 besökare.

Bakom succésiffran kan bland annat artisterna Eric Saade och Hoffmaestro nämnas, som under kvällen lockade stora fanskaror kring Sollidens scen.

– Det är helt otroligt. Jag är så glad att jag propsade på att få in Hoffmaestro till allsången i år. De är så fantastiskt bra, sa en stolt och nöjd Måns Zelmerlöw till Nyheter24 efter sändningen.

– Hoffmaestro är Sveriges bästa liveakt. Det finns inga jag går igång på lika mycket som dem under en konstert, och jag kan stå och hoppa konstant i två och en halv timmar när jag ser dem, fortsätter han.

Det var lite av en Beatles-hysteri bland fansen?

– Ja, och det är väl därför man valde att tredubblade vaktstyrkan, för att man kände det här komma, förklarar programledaren Måns.

Även 20-åriga Eric Saade ser kopplingen till succébandet The Beatles.

– Jag har hört den jämförelsen tidigare, och kan bara säga att utan fansen är jag ingenting. Det är dem som gör att jag kan hålla på med det här.

– Vi har snart sålt platina med det nysläppta albumet efter nästan tre veckor, och det gör man fan inte längre. Så det är bara succé tack vare dem, säger han till Nyheter24

 

KÄLLA


Reklam?

Tog tillfället i akt Eric Saade var nöjd med sin reklamkupp. ”Det var väldigt spotant. Jag gillar att göra reklam i SVT”, säger han.

Men mitt i direktsändningen gjorde Eric Saade en kupp.

– SVT får lära sig att när jag är här är det reklam som gäller, säger han.

I går gästade Eric Saade, 20, ”Allsång på Skansen”.

Under programmets gång intervjuade Måns Zelmerlöw, 25, Melodifestivalvinnaren. Det var då Eric Saade gjorde sin reklamkupp, mitt under direktsändning.

”Bara att ta för sig”

Måns Zelmerlöw frågade om Saades framtidsplaner.

– Nu är det album som är släppt och sen mycket utland, sa Saade i programmet.

– Saade volym 1 har nyss släppts. Hur många volymer blir det? När du är 40 så är det volym 15 som kommer? frågade Måns Zelmerlöw i programmet.

– Nej, det är volym 1 och 2. Volym 2 kommer i november för att jag hade så mycket låtar, sa Saade i programmet.

I ”Allsång på Skansen” är man noga med att undvika att låta artister använda programmet som reklamplats för nya skivsläpp.

Men efter sändningen är Eric Saade nöjd med sin kupp.

– Måns ställde frågan och det var bara bra för mig, säger Saade.

Där för att göra reklam

Under repetitionerna ställde Måns Zelmerlöw andra frågor än de i direktsändningen. Ingen var förberedd på Eric Saades svar.

– Det var väldigt spontant. Jag gillar att göra reklam i SVT, det tycker jag är trevligt, säger Eric Saade efteråt.

Trots att SVT inte vill vara en reklamplats för att öka skivförsäljningen för artisterna som gästar programmet, menar Eric Saade att det är precis det som han gör ändå.

– Jag är ju här för att göra reklam, för fan, säger han.

Eric Saade menar att regler är till för att brytas.

– SVT får lära sig att när jag är här är det reklam som gäller, säger han.

Skyller ifrån sig

Måns Zelmerlöw hävdar att det inte var han som kom på frågorna som ställdes till Saade.

– Jag får skylla ifrån mig här. Jag fick några exempelfrågor från produktionen och de använde jag. Vi kan ju inte styra vad artister säger under programmets gång, säger han.

Däremot menar Måns Zelmerlöw att de inte lockade till köp.

– Det gjorde vi aldrig och det är det man inte får göra. Så länge de inte säger ”gå och köp skiva” är det okej, säger han.

Gunilla Nilars, projektledare för ”Allsång på Skansen”, menar att det är svårt att kontrollera vad folk säger i live-tv.

”Svarade på en fråga”

– Vi kan inte i en direktsändning stoppa någon från att svara, säger hon och fortsätter:

– Han svarade på en fråga som programledaren ställde. Jag har inga problem med det. Men det är skillnad på att hålla upp skivor eller säga gå och köp dem. Däremot kan programledaren aldrig uppmana någon att köpa något, då gör man något fel.

 

KÄLLA


Bilder från Skansen

 

KÄLLa: Posh24.se

 


Webballsång


P3

Jag råkade lägga upp en video två gånger i inlägget Eric i P3. Så här kommer videon som skulle varit för en av dom videosarna :)Det var denna videon som jag pratade omnär jag skrev att jag gillade hans skratt eller vad det nu var :) jag älskar verkligen hans skratt ♥

Dagens bild


Rockbjörnen

Rösta på rockbjörnen!!!!! :D Ni kan göra det HÄR eller HÄR eller HÄR eller HÄR

Eric i P3

När Eric skrattar såååå mycket i en av videorna så är så söööööt! Jag älskar verkligen hans skratt ♥

Massor med grejer från Team Saade på Facebook

Eric Saade
Eric will today be the guest for the radioshow Hallå P3 at 12.05, where you either can call or email him some questions. The phone number to call the studio is 0770-93 00 32 and the e-mailadress is hallap3@sr.se

Eric gästar idag radioshowen Hallå P3 vid 12.05, där du kan ringa eller maila in dina frågor till honom. Telefonnumret att ringa till studion är 0770-93 00 32 och mailadressen är hallap3@sr.se

//Team Saade

OBS! Detta var idag... förlåt för att jag inte la upp det tidigare på bloggen men jag ska försöka hitta ngt ställe där man kan lyssna så lägger jag upp det på bloggen för er som missade det!Eric Saade
If you missed Eric Saade on Allsång på Skansen yesterday, you could see his performance of Popular again here. //Team Saade

Eric Saade
Eric signing autographs after Allsång på Skansen!

Eric skriver autografer efter Allsång på Skansen!

//Team Saade

Bilden här ovanför är innan Eric och hans dansare gick upp på scenen igår!


Eric Saade
Eric together with Caroline Wennergren that also perform tonight. And on Eric's utger side it's J:son, they will perform Hearts In The Air together after the program on svt.se!

//Team SaadeDagens bild


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Ändrad tid för Erics spelning i Helsingborg på lördag, konserten är flyttad fram en halvtimme!! Showtime klockan 21.30!! Det spås bli en oförglömlig spelning, så missa inte om ni har möjlighet att vara där!!

//Team Saade

Senaste från Team Saade

Eric Saade
New attendance record for Made of Pop today in Bollnäs!!! 25.000 people came to see Eric and the show!!!

Nytt publikrekord för Made of Pop i Bollnäs idag!!! 25.000 personer kom för att se Eric och showen!!!

//Team Saade

Publiken frågor till Eric


Eric repar till Allsång på skansen


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Eric will tonight do Popular at Allsång på Skansen, a mix of slow version and original version! It will be Eric and 8 dancers, he gives you a big show! Don't miss 20.00 on SVT1!

//Team Saade


Text till Killed by a cop

Killed by a cop
Killed by a cop
Killed by a cop
Killed by a cop

There's nothing to say
There's nowhere to go in this prison
Locked up, she threw it away
And I have no chance of probation
Hate the way that you're killing, killing, killing
Don't care how I'm feeling, feeling, feeling
I hope someone is filming, filming, filming
Girl, you should be ashamed

Got me chained
Got me locked
Think I'm free, but I'm not
Like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
Don't protect, you attack
Thought that you would have my back
I feel safe, but I'm not
'Cause I'm killed by a cop
I don't think you'll ever be sheriff
So let me tell you there's no need for none of your service
It's like I'm being killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
It's like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop

I should've known
I've got the proof and you're guilty
Now that your cover is blown
I'm not the emergency exit
I won't take what you're giving, giving, giving
Don't care how I'm feeling, feeling, feeling
I hope someone is filming, filming, filming
How you threw it away

Got me chained
Got me locked
Think I'm free, but I'm not
Like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
Don't protect, you attack
Thought that you would have my back
I feel safe, but I'm not
'Cause I'm killed by a cop
I don't think you'll ever be sheriff
So let me tell you there's no need for none of your service
It's like I'm being killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
It's like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop

You blame me like I was the bandit
You ain't gonna be the one to take me to the ground
You took my love for granted
In the line of fire
I won't let you put me down
You have no right to remain, to remain, to remain
You have no right to remain, to remain, to remain
You have no right to remain, to remain, to remain
You have no right to remain, to remain, to remain

Got me chained
Got me locked
Think I'm free, but I'm not
Like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
Don't protect, you attack
Thought that you would have my back
I feel safe, but I'm not
'Cause I'm killed by a cop
I don't think you'll ever be sheriff
So let me tell you there's no need for none of your service
It's like I'm being killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
It's like I'm killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a cop
K-k-killed by a copAllsång på skansen

Missa inte Eric Saade på Allsång på Skansen i morgon, Tisdag! Det visas i TV klockan 20.00 i tv1.

Senaste från Saade

Eric Saade
Made of Pop landar idag i Bollnäs under Grillnatta, och showen startar 20.30! Arrangörerna räknar med Bollnäs största evenemang någonsin med uppåt 15-20.000 besökare, så se till att vara i tid för att se showen ikväll!

Dagens bild

Källa


???

Erics 5 favoritlåtar är:

1. Man in the miror - Michael Jackson

2. Cry me a River - Justin Timberlake

3. Grenade - Bruno Mars

4. Feel - Robbie Williams

5. Minutes - Justin Timberlake


Rockbjörnen

Glöm inte att nominera Eric till rockbjörnen varje dag!!! Ni kan klicka var som helst för att rösta!!! (asså komma till stället där man röstar)

Rockbjörnen

Glöm inte att nominera Eric till rockbjörnen varje dag!!! Ni kan klicka var som helst för att rösta!!! (asså komma till stället där man röstar)

Har ni en blogg?

Vill ni ha fler läsare på eran blogg så kan ni klicka HÄR eller HÄR eller HÄR eller varför inte HÄR!
Om ni klickar på ngn av länkarna så kommer jag att få fler poäng och då kan jag få fler läsare! Hjälper ni mig? I så fall hjälper jag er om ni går med!!!

Text till Someone new

You don't wanna hurt me baby
(Someone new)
You don't wanna hurt me baby
(Someone new)

I thought the love we built was strong
It was just a house of cards
Now we watch them fall
Carried away
Oh, carried away by the wind
Walking down the city streets
It's so bizarre
Yesterday was fine
Now you're carried away
Oh, carried away by the wind

You don't wanna hurt me baby
(I know)
You don't wanna hurt me baby
(I know)
Can't believe it's true
You're in love with someone new
You really don't know what to say
(No)
So I'm gonna walk away
(Just know)
Nothing that I can do
One day I'll find someone new
Someone new
Someone new
Someone new
Someone new

The doorway leading to your heart
Has just been closed for good
You slowly turn away
I'm saving the moment
Saving the moment
All the things we want to say
But silence is the game
No need to cast a blame
Just saving the moment
Saving the moment

You don't wanna hurt me baby
(I know)
You don't wanna hurt me baby
(I know)
Can't believe it's true
You're in love with someone new
You really don't know what to say
(No)
So I'm gonna walk away
(Just know)
Nothing that I can do
One day I'll find someone new
Someone new
Someone new
Someone new
Just like you

Now I've gotta find a reason to believe in tomorrow
I gotta find a reason to believe in a world of change
In a world of change

You don't wanna hurt me baby
(I know)
You don't wanna hurt me baby
(I know)
Can't believe it's true
You're in love with someone new
You really don't know what to say
(No)
So I'm gonna walk away
(Just know)
Nothing that I can do
One day I'll find someone new
You don't wanna hurt me baby
(Someone new)
You don't wanna hurt me baby
You don't wanna make me cry
Can't believe it's true
You're in love with someone new
You don't wanna hurt me baby
(Someone new)
You don't wanna hurt me baby
Nothing that I can do
One day I'll find someone new
Someone new
Someone new
Can't believe it's true
You're in love with someone newEric skrattar 2
källa


Läsarbilder

Har ni bilder från när ni har sett Eric? om ni vill att jag ska lägga upp dom på bloggen så kan ni skicka dom till baarasaade@gmail.com och om ni har en blogg så länkar jag såklart till den och då kanske ni får fler läsare :)


Vad ska jag blogga om?

Är det ngt speciellt som ni vill att jag ska blogga om?
Vill ni att jag ska berätta om mig själv? (bloggen ska handla om Eric men ni kanske vill veta ngt om mig som bloggar?)
Vill ni att jag ska visa mina autografer?
Vill ni att jag ska visa mina affischer?
Eller har ni några roliga videos eller fina bilder som ni vill att jag ska lägga upp på bloggen?
Har ni videos eller bilder som ni vill att jag ska lägga upp så kan ni länka dom i blogresponse eller i en kommentar så kanske jag lägger upp dom på bloggen! :D
Och om ni har egna bilder från konserter så kan ni maila dom till mig baarasaade@gmail.com

Jag vill att ni ska få läsa allt ni vill veta om Eric, eller bara se biler och videos :)
Jag är helt öppen för förslag!!! Det är ju ni som ska ha det roligt när ni tittar in på bloggen! ♥


Made of pop - Munkedal

Publikkontakt. Eric Saade var inte sen med att tacka sin publik för allt de gett honom.


"Jag inbillar mig att det här är det närmaste Beatles i mitten av 60-talet jag någonsin kommer", skriver Bohusläningens recensent.

Det handlar om barnens jubelskrik när Erik Saade uppträdde i Munkedal på onsdagen.

Innan Eric Saade går på scenen i Munkedal är publiken ganska stillsam. En liten tjej viftar förstrött med en skylt föreställandes schlagervinnaren. Annars ganska tyst. Men begreppet "lugnet före stormen" har nog aldrig varit så passande som i Munkedal den här onsdagen. För när Eric Saade embarkerar scenen stiger ett öronbedövande jubel, skyhögt i såväl ton som volym. Och så låter det den närmaste timmen – en ihållande ljudvägg från en i majoritet minderårig publik (med föräldrar). Jag inbillar mig att det här är det närmaste Beatles i mitten av 60-talet jag någonsin kommer, för i vissa stunder går det knappt att urskilja vad barnidolen säger.

Det är en regelrätt show från början till slut. Dansstegen sitter där de ska och ingen kan klaga på en halvhjärtad insats. Manboy får förstås lite extra jubel, men över huvud taget är det inte Eric Saades låtar, utan Eric Saade som är begivenheten för kvällen. När han till exempel drar med sig en tjej från publiken upp på scenen råder det kaos.

Allt är en kavalkad av popklichéer, som när sångaren slår inofficiellt världsrekord i att ropa frasen "Händerna i luften". Men det gör ju egentligen ingenting, för majoriteten av den här publiken vet antagligen inte om att det rör sig om just klichéer – och på det sättet blir Eric Saades välplanerade show en väldigt fint inramad helhet med ett starkt band mellan artist och åskådare.

Men trots allt kan man fundera över varför konserten börjar så sent som klockan tio, när en handfull av alla i publiken inte ens uppnått skolåldern. Man kan också fundera på varför en av Eric Saades dansare bär millimeterkorta shorts och beger sig in i sensuella danser med sångaren titt som tätt. Är showen avsedd för barn, eller råkar det bara vara så att barn sitter i publiken? I vilket fall som verkar publiken – varken minderåriga eller föräldrar – inte bry sig om det lika mycket som undertecknad, för det finns nämligen inte en enda paus i allt jubel. Till och med när Saade går av scenen för några minuter och svidar om får hans dansare ett ihållande skrik som tack för insatsen.

När Eric Saade så har tackat för sig är det bara en tidsfråga innan han ska springa in igen – det finns ju en låt alla väntar på. 20-åringen river som sista låt av Popular och jublet når sin kulmen, samtidigt som en nallebjörn och en tygfisk i eufori slungas upp mot scenen.

– Utan er, så är jag ingenting, säger Saade och rör med handen ut över publiken.

Och det är sant. För i kväll är popsångarens show väloljad, välplanerad och väldigt proffsig. Men det är, trots alls, den öronbedövande publiken som är den största behållningen.

 


Jag skrek asmycket, haha ♥


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Only one week left to vote for Rockbjörnen, and don't you guys wanna reward Eric with a Rockbjörn as the best male liveartist? Vote for Rockbjörnen!

Nu är det bara en vecka kvar att rösta på Rockbjörnen, och vill ni inte belöna Eric med en Rockbjörn för årets manliga liveartist? Rösta på Rockbjörnen!

//Team Saade


Dagens bildKälla

Stupid with you - Munkedal

Vet ni vad som hände när jag var på Made of pop i Munkedal?!
Eric pekade på mig när han sjöng Stupid with you ♥ Jag blev sååå glad så att jag började gråta :)


Min kamera gick sönder... :( Det är därför som bilden inte är så bra! Jag fick ta alla bilder med mobilen så det är därför bilden är så suddig
Senaste från Team Saade

Eric Saade
Get your own copy of Saade, Vol. 1 on iTunes today! For those of you who can't get it from there you can either order it from cdon.com or bengans.se that ships cd's outside Sweden!

Klicka dig in på iTunes idag och köp låtarna på Eric senaste album, Saade, Vol. 1. Innehållande två versioner av Popular och senaste singeln Hearts In The Air! Missa inte detta album!

//Team Saade

Från ericsaade.com


Popular har sålt dubbel platina!!
Popular har sålt dubbel platina!!
Eric Saade har sålt Dubbel Platina med singeln Popular, vilket innebär att den har sålt och blivit nerladdad i över 40.000 exemlar!!! Popular är skriven av Fredrik Kempe och producerad av Peter Boström. Skivbolag: Roxy Recordings, Management: Lingman & Co Event & Management AB.

Munkedal

Nu sitter jag i Munkedal och väntar på att klockan ska bli 22.00!!!
Då börjar ju Made of pop ♥


Dagens bild


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Listen to Erics latest single Hearts In The Air on Spotify! Add it to your playlist!

Lyssna på Erics senaste singel Hearts In The Air på Spotify! Lägg till den i din spellista!

http://open.spotify.com/track/​3MkvWgF1Xuo6clEz0iEYEw


//Team Saade

Dagens bild


Senaste från Team Saade

Eric just met the Swedish Ladies Soccer Team who took bronze in World Championship outside Ullevi at the opening ceremony of Gothia Cup!


Bilder från Ullevi
Bilderna kommer från Tomas Lingman på facebook!
Eric ska sjunga på Gothia cup invigningen ikväll klockan 8 :)
Ngn som ska dit?  Vi kanske ses där?!

Dagens bild


Trängseln var stor på Liseberg

Trängseln var stor på Liseberg. Foto: SCANPIX

9-åring klämd efter Saades konsert

Tusentals unga såg Eric Saades turnépremiär i Göteborg i går kväll.

Men när de 15 000 besökarna skulle ut utbröt panik – och 9-åriga Natalie klämdes.

– Hon är helt svullen i ansiktet, kan inte prata, bara nickar, sa mamma Hellan Karlsson från sjukhusbädden i natt.

Natalie, 9, hade sett fram emot Saade-konserten på Liseberg i Göteborg .

– Det var allt hon pratade om, säger mamma Hellan.

Nu är allt över och Natalie verkar inte minnas någonting. I natt vårdades hon för klämskador på Östra sjukhuset i Mölndal.

– Läkarna vet inte om det är chocken eller om det är fysiska skador som gjort att hon tappat talförmågan, säger Hellan.

Förd i ambulans

Hennes dotter gick på konserten med en jämnårig kamrat och sin 15-åriga storasyster.

När de skulle lämna konsertområdet vid 23-tiden försvann Natalie i trängseln. Hon föll eller knuffades och klämdes i folkmassan. Systern och dennes kompis lyckades få upp henne och en konsertvärd kom till undsättning med vatten.

Men plötsligt blev Natalies tillstånd sämre. En ambulans förde flickan till Östra sjukhuset, dit också hennes mamma tog sig för att vaka vid sin dotters sida.

KÄLLA

 


???

 

Eric har blivit signad i 22 länder i Europa nu!


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Nominate Eric to a Rockbjörn for best liveartist, best swedish song and best concert!

Nominera Eric till en Rockbjörn för bästa liveartist, bästa låt och bästa konsert!

//Team Saade

RÖSTA ROCKBJÖRN

Dagens bildKÄLLA

Senaste från SaadeEric Saade

Hey! Having my made of Pop show by the water in a small town! It's amazing!
2 hours til showtime!
Tried a jetski! I fucking love it!!!!!
Love /E.

Ny design

Nu har jag gjort en ny design på bloggen!
Vad tycker ni om den?


World Eric Saades team presents


Missade ni Victoriadagen?

Om ni missade Victoriadagen så kan ni se hela programet HÄR

Hur många år fyllde Victoria?Jag hittade klicppet på den här bloggen

Intervju

HÄR kan ni höra en intervju med Eric!


Bilder från Victoriadagen

Senaste från Team Saade

Eric Saade
Don't forget to add Hearts In The Air to your Spotify-playlist so you can listen to it all the time!

Lägg till Hearts In The Air i din Spotify-spellista så att du kan lyssna på den hela tiden!

//Team Saade


Senaste från Saade

Eric Saade
Hey Everyone! Just wanted to say how much I love you all! You're the best fans in the world!
Thank you for all the support i get from you all! This is the start of something big!
BIG LOVE / E.

Rörlig bild


Dagens bildBilden kommer från Eric Saade dutch fanteam (tror jag)! Är det ngn av er som känner igen den och vet att dom har lagt ut den på sin blogg så är det bara att kommentera så ändrar jag "källan"

Från ericsaade.com

ERIC SAADE WILL PERFORM FOR THE ROYAL FAMILIY TOMORROW
Eric Saade will perform for the Swedish Crown Princess Victoria, and the Royal Familiy, tomorrow on her highness' biirtday 14th of July.

/Team Saade


PS. Ni vet væl att dom har gjort om Erics hemsida! Førlåt før att ag skriver med danska bokstæver, hoppas att ni fattar! ♥

Dagens bild


Timless lyrics


Dagens bild


Svar på kommentar

Från: Josefin
vad heter videon när eric blir intervjuad och sen typ säger "molly då" med tjej röst? :)

SVAR: Du hittar videon HÄR


PS. Det skulle vara väldigt snällt om ni kunde ställa frågorna i blogresponse i stället för i kommentarer. Jag blir jätteglad för alla kommentarer jag får men det skulle bli mycket lättare för mig att svara där! Ni hittar blogresponse till höger högst upp i minyn!

Danmark

I morgon åker jag till Danmark och kommer därför inte att kunna blogga! :(
Men jag ska tidsinställa några inlägg nu. Och medans jag är borta så kan ni fråga mig massa saker i blogresponse så att jag har mycket att göra när jag kommer hem! ♥

BilderKÄLLA

Hearts in the air fanvideo


Dagens bild


"Åh, Eric kysste Molly" Haha

Saade: "Tjejer vill inte ha badboys"

Nyheter24:s Pascal Engman har träffat popstjärnan Eric Saade och talat om journalister, kalabalik, avundsjuka, Alex Schulman, raggning, nazister och Israel-Palestina-konflikten.

Varför vill du aldrig tala om ditt privatliv. Är det inte lite tråkigt av dig?

– Det har ingenting med min musik att göra. Jag vill inte vara känd för att ”Åh, Eric kysste Molly”. Eller, som alla tjatade om efter Melodifestivalen, ”Segerkyssen”. Varför ska jag stå och hångla på jobbet? Vem gör det?

Journalisten och bloggaren Alex Schulman går väldigt hårt åt dig, hur började det?

– Det vet jag inte. Egentligen brukar jag inte lägga någon tid på att kommentera det. Men det är klart att det finns journalister som har sina läsare för att de provocerar och sysslar med att skriva skit om människor. Och det är kul för dem att de tjänar pengar på det, eftersom det måste var världens enklaste jobb.

Har andra män svårt att acceptera unga, snygga killar som är duktiga på att sjunga och dansa?

– Absolut, vi bor i Sverige. Här finns jantelagen och man får inte sticka ut hakan, inte göra si, inte göra så. Folk gillar inte när det går för bra för någon. Det kan jag ha problem med, eftersom jag är ganska osvensk av mig. Jag säger alltid vad jag tycker och vad jag vill. Och det har journalister svårt att ta in. För mig spelar det ingen roll, pop och artisteri handlar om att beröra människor. Jag är hellre hatad och älskad än mellanmjölk - någon som alla tycker är okej. Det är det som skiljer mig från många andra svenska artister, tycker jag själv.

Stör det dig inte alls att människor tycker illa om dig?

– Nej, det jag gillar är att jag i så fall berör människor. Skulle de sagt att de inte har någon åsikt om mig så lämnar man människor oberörda, då kommer man ingenstans som artist. Det är för mina fans och mig själv jag gör musik, inte för journalister eller recensenter. De är inte viktigare än myggor.

Men Eric, det måste ju störa dig lite att vara hatad. Det är väl rätt mänskligt.

– En sak stör mig: när journalister hoppar på en på ett personligt plan. Det enda de vet om mig är att jag gör pop, sen kan de gärna skriva att de inte gillar pop. Men när de hoppar på mig som person och skriver att ”Jag hatar Eric Saade”, då stör jag mig på journalister. Det är orättvist att man ska få skriva så i en tidning som når ut till 1,2 miljoner människor eller vad det nu är.

 

Vill bara synas på scen

Rör du dig obehindrat i Stockholm?

– Ja i Stockholm är det lugnt, bara att ta på sig ett par brillor och gå, även om man blir stoppad ibland. Men oftast tar jag bilen. Jag är väldigt ointresserad av kändisskapet, går aldrig på kändisfester eller premiärer. Jag vill vara känd för att göra musik och synas då jag står på scen – inte annars.

Har du en skivsignering står du alltid kvar, oavsett hur många personer som väntar. Är det aldrig jobbigt att behöva skriva så många autografer som du gör?

– Nej, jag har aldrig hittills i mitt liv sagt nej till att skriva en autograf. Jag går aldrig på stan eftersom jag inte gillar uppmärksamheten. När jag väl väljer att gå ut blir jag så klart glad när människor kommer fram. Och går jag ut på kvällen väljer jag hellre att gå till ett litet ställe eller till en hemmafest än till exempel Ambassadeur, där det finns en massa 20-åringar. För jag vet att där blir jag mer uppmärksammad och kan inte ha lika roligt. Det handlar inte om att jag gömmer mig, det handlar om att jag gillar det lilla.

Ibland sitter det fans och väntar på dig i din port. Hur hanterar du det?

– Jag säger till dem att det inte är okej. När jag är hemma är jag en privatperson, då är jag inte den Eric Saade de tycker om. De brukar förstå, vilket gör mig glad. Ändå är det smickrande, det är det där engagemanget från mina fans som gör att jag kan leva på min musik. Samtidigt är det klart jag inte vill att det ska stå massa människor innanför min port.

Vilket är det skamligaste förslag du fått från ett fan?

– Oj. Ja jag har ju fått en dildo uppkastad på scen. Man tänker, ”Shit, det finns verkligen människor som tycker om mig att de skulle kunna gå så långt”. Det är väldigt kul, även om jag inte blir jätteglad. Jag vill hellre att folk kommer fram till mig och berömmer min musik än säger att jag är sexig.

Men det måste väl vara en fördel att ha det utseende du har. Du är väl medveten om att du är jävligt snygg?

– Absolut, man måste se trevligt ut…

Trevlig ut? Kom igen Eric.

– Man måste ha ”det”, ”The X-factor”, det man inte kan ta på. Det som gör en artist oövervinnerlig. Som Robbie Williams, han kan ställa sig på en scen och titta ut på sin publik och redan där har man gåshud. Han behöver inte ta en ton. Han har ”det” i sina ögon. Det är något man aldrig kan träna upp, därför är det viktigare än rösten, dansen och hur bra man för sig i intervjuer. Det tror jag i alla fall.

 

Eric och romantik

Vad är det sexigaste på en tjej?

– Ofta är personligheten sexigare än utseendet. Naturliga tjejer, spontanitet. Tjejer som inte är uppstyrda och tillgjorda.

Är du en romantiker?

– Ja, jag har hellre en hemmakväll än en utekväll.

Kör du tända ljus då?

– Absolut. Tjejer vill inte ha badboys. Inte när de söker en kille de vill vara tillsammans med.

Är du bra på att ragga?

– Skitbra.

Är andra killar avståndstagande mot dig?

– Ja, de vet inte riktigt hur de ska föra sig i mitt sällskap. Jag försöker bara vara trevlig och få dem att slappna av.

 

Nazister

Du växte upp i ett problemområde, hur har det format dig?

– Jag har fått min målmedvetenhet och bestämdhet från min uppväxt. Det är jag glad för. Många människor i musikbranschen saknar det, man stöter på mycket skit. Människor som försöker bestämma över en. Jag fungerar inte så. Jag har vuxit upp på ett sätt som gjort att jag varit tvungen att klara mig själv. Musiken är som min flickvän, säg inget ont om min flickvän, då blir jag förbannad. Mitt revir, jag försvarar det genom att följa mitt hjärta.

Skåne brukar ofta beskrivas som ett starkt nationalistiskt fäste. Märkte du någonting av det i din uppväxt?

– Där jag kommer ifrån, Kattarp som är en förort till Helsingborg, fanns det många nazister. Från att man var liten fick man höra ”jävla svartskalle”, ”blattejävel” och allt det där. Men jag lärde mig tidigt att stänga av saker jag inte ville lyssna på.  Mina föräldrar skiljde sig när jag var fyra, då var det mycket bråk. Som liten lärde man sig stänga av. Nackdelarna av att lära sig det är väl att ibland måste man ta åt sig av saker, men jag gör inte det. Men åter till nazisterna: jag stängde av, lät mig inte provoceras. Jag tror aldrig att jag hamnat i bråk. Eller jo, en gång. Men det vill jag inte gå in på.

Har du inte hett temperament?

– Nej, verkligen inte. Jag är bestämd, vilken många ofta tolkar som att jag har ett hett temperament. Jag skulle aldrig skrika på någon.

Har du följt med något i den så kallade ”Arabiska våren”?

– Väldigt lite. Det var också en sak jag lärde mig stänga av tidigt. Det var mycket snack om Israel-Palestina-konflikten, min pappa har ju palestinskt ursprung. Det är ju mycket liv därnere, och när man var liten kom pappa hem och var förbannad på något som han sett på nyheterna. Till slut blev man så ointresserad att man aldrig orkade lyssna på det.

Fördomar

Vad stör dig mest i dagens Sverige?

– Alla fördomar, att människor inte accepteras som de är. Alltifrån homosexuella till människor som klär sig annorlunda. Går du runt med rosa spikes på stan glor folk på dig som om du vore dum i huvudet. Varför då? Jag tycker snarare det är skönt, förstår du vilken karaktär den människan har som vågar det.

Kan din ärlighet uppfattas som divalater?

– Säkert. Speciellt i ett land som Sverige. Här har vi svårt för ärlighet. Skulle en journalist fråga mig: ”Tycker du att den här låten är bra?”. Och jag svarar: ”Nej, ska jag vara ärlig så suger den ganska hårt”. Då skulle det stå att jag sågade någons låt i tidningen, och jag skulle framstå som en diva. Men det var ju inte det jag sa. Journalisten ville veta vad jag tyckte om den här låten, och jag var bara ärlig och sa att jag inte alls tyckte den var bra. Det är så jag fungerar. Jag är ärlig, och det tidningarna skriver får stå för dem.

Du är andra generationens invandrare, känner du är du får kämpa hårdare än ”pursvenskar”?

– Det är klart att jag blir mer misstolkad och får jobba hårdare för att bli rätt tolkad.

Du har ju inte problem med språket. Hur menar du?

– Nej, men jag har ett osvenskt sätt som jag ärvt av min pappa. Han sa jämt: ”Du måste alltid vara ärlig och aldrig göra som någon annan säger till dig om du inte själv vill det”. Så har jag vuxit upp. När någon säger till mig att göra en discodunkar-låt, gör jag inte det om jag inte själv vill det. Någon kanske blir sur, men det spelar inte mig någon roll. Samtidigt har jag vuxit upp i en svensk familj, min mamma är svensk, så mycket utländskt har jag inte i mig.

Hur var det att flytta upp ensam till Stockholm som 18-åring?

– Det var kul. Jag hade precis skrivit på för Roxy Records och kände att jag var tvungen att satsa på musiken. Jag skaffade ett jobb på ”The Phonehouse”, jobbade där i två månader och sen kunde jag leva på musiken. Men det var tomt, till en början hade jag ju inga vänner här i Stockholm så jag gled mest runt här på skivbolaget.

Med ditt leende måste du ha varit en bra säljare?

– Jag var jävligt bra. Tror att jag var näst bästa säljaren redan efter första månaden. Det är det enda 9 till 5 jobb jag någonsin haft. Jag klarade inte, kände direkt att jag inte kunde sitta stilla. Jag satt bara och tänkte på musik.

KÄLLA

Söt tjej som dansar till Hearts in the air


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Hjälp till att nominera Eric till Rockbjörnen! Gå in och rösta fram honom till att ta hem ett av priserna!

//Team Saade

Senaste från Saade

Having a bad knee today..:(!
But 3 hours to concert in Sundsvall!!!!!!
Lets do this anyway!!!;)

Nu kör vi SUNDSVALL! 18.30 är det Made of Pop!
Kram /E.OBS! Detta var igår! Så ni ska inte åka till Sundsvall idag!!!!!!

Dagens bildBilden kommmer från Molly Sandéns blogg

Sommarkrysset


Sveriges populäraste Eric


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Eric went straight into #1 on the swedish "Albumlistan" with "Saade Vol. 1", long before the one in second place!

http://www.sverigetopplistan.s​e/

Senaste från Team Saade

Eric Saade
For all you fans outside Sweden who wants to get your own copy of "Saade Vol. 1" you can order it from Bengans.se, that deliever all over the world!

//Team Saade


Rockbjörnen

Jag glömde säga var man kan rösta på Rockbjörnen!
Ni går in på den HÄR hemsidan! Ni ska alltså nominera:
Årets manliga liveartist: Eric Saade
Årets svenska låt: Popular (den låten tog jag iaf)
Årets konsert: Made of pop

Hertas in the air! Behind the scenes


Senaste från Team Saade

Hjälp till att sprida Hearts in the air, önska den på din favoritradiokanal idag så fler får chansen att lyssna!

//Team Saade

Text till Made of pop


Pure, marked, dangerous
Oh what a rush
Pose like stars for us (Like stars for us)
Perfect radio hits
Obsessive chicks
Proud synthetic licks (Synthetic licks)

Oh, oh-oh
My heart is beating
The fear in me is leaving
Heavenly breathing
But oh, oh-oh
It's my ambition
To spread my religion tonight

You wanted a show
Then you can let go
I can make you hot hot
I am made of pop pop
You wanted a show
This is my home
I can make you hop hop
I am made of pop pop
My kings and queens
Are speaking through me
Got my degree
The big P-O-P
Chock, chock
I will never stop stop
I am made of pop pop

Place is packed tonight
Observe the light
Play, play, play it right (P-p-play, play it right)
Hot and furious
It's here for us
This is fabulous (It's fabulous)

Oh, oh-oh
My heart is beating
The fear in me is leaving
Heavenly breathing
Oh, oh-oh
It's my ambition
To spread my religion tonight

You wanted a show
Then you can let go
I can make you hot hot
I am made of pop pop
You wanted a show
This is my home
I can make you hop hop
I am made of pop pop
My kings and queens
Are speaking through me
Got my degree
The big P-O-P
Chock, chock
I will never stop stop
I am made of pop pop (I am made of pop)
I am made of pop pop
P-p-pop pop

I wanted a home
I wanted to grow
Now I've found what I've been looking for
This is my heart
Inside of the arks
Turned my life to one hell of a show

You wanted a show
Then you can let go
I can make you hot hot
I am made of pop pop
You wanted a show
This is my home
I can make you hop hop
I am made of pop pop
My kings and queens
Are speaking through me
Got my degree
The big P-O-P
Chock, chock
I will never stop stop
I am made of pop popGlöm inte...

att nominera Eric till årets manliga liveartist, årets svenska låt och årets konsert!!!


Dagens bild


Bilder från Eric och Mollys lägenhet 1

Här kommer det några bilder från Eric och Mollys lägenhet!!! ♥

Bilderna kommer från Molly Sandéns blogg

Popular


En till rörlig bild


Eric skrattar
Haha, sötnos ♥

KÄLLA: tmblr

Tomas Lingman på Facebook

Tomas Lingman
Daniel som är pappa till Erik, 5år kontaktade mig för några veckor sedan och berättade om sin sons sjukdom som bl.a gör att han har suttit i rullstul sedan han var 1 år men oxå om hans stora kärlek till Eric Saade. Idag fick Erik träffa sin stora Idol på hotellet och fick dessutom en present av Eric, handsken som Eric hade på sig i Melodifestivalen och i Eurovision. Det var härligt och se den glädjen hos 5 åriga Erik:-)Senaste från Team Saade

Tennisveckan i Båstad! Två av Skandinaviens just nu mest lysande stjärnor är två 20-åringar som möts ikväll, Eric Saade och världsettan i tennis; danska Caroline Wozniacki. Eric bjuder på 4 låtar ikväll!

Imorgon fortsätter Made of Pop då Östhammars musikvecka får besök! Biljetter köper man här: http://www.ticnet.se/event/Krutankalaset-med-Eric-Saade-sthammars-Musikvecka-biljetter/NII0706A

Rörliga bilder
Bilder från Skellefteå

KÄLLA

Dagens bild
Senaste från Saade

Eric Saade
HEY EVERYONE! Hope you're all good! I'm on Tour in sweden while we're still working on the international part! I can Say that Hearts in the air will SOON be New single in NORWAY!!! That'll be great! Here is the music video!!!!
I'm gonna go to bed soon. Have an early morning tomorrow! :)
Love ya all! / E.


Länkbyte

Nu har jag ett länkbyte med den HÄR bloggen! Den handlar också om Eric <3

PS. det funkade inte att lägga upp ngn bild :(

Dagens bild


Senaste från Team Saade

You haven't forgot to buy Erics new album "Vol. 1"? Get it on iTunes today!

Du har väl inte glömt bort att köpa Erics nya album "Vol. 1"? Köp det på iTunes idag!

//Team Saade

Saade, Vol. 1 by Eric Saade - Download Saade, Vol. 1 on iTunes

Ni betyder allt <3

Ni kan inte fatta hur glad jag är!! Idag när jag kollade min statistik, så stod det att jag hade 102 besökare igår =D
Ni betyer ALLT! Glöm aldrig det ♥
Hoppas att ni alla kommer fortsätta att läsa bloggen!BILDKÄLLA

Senaste från Team Saade

Today's crowd!!! //Team Saade


Dagens bild


Senaste från Team Saade

Eric Saade
Don't miss the Made of Pop-tour in Eskilstuna today at Parken Zoo! Showtime 16:00!

Missa inte Made of Pop i Eskilstuna på Parken Zoo idag 16:00!!

//Team Saade

Spring och köp...

tidningen Solo!!!
Eric är med i den <3 Fast tyvärr så finns det ingen affisch :(
Men det är en liten intervju med honom!

Dagens bildKÄLLA

Senaste från Team Saade

Eric Saade
Hjälp till att rösta in Eric på radiolistorna!! Han bubblar just nu på Mix Topp 20, så hjälp honom in på listan med Hearts in the air!!

Help Eric to get in to the radiocharts by voting!! He's challenging on Mix Topp 20, so help him to get in to the list with Hearts in the air!!!

Rösta gör ni här/vote here: http://www.mixmegapol.se/musik/mix-topp-20

Senaste från Team Saade

Eric Saade
Inför dagens konsertstopp med Made of Pop-turnén har fel tid för showstart gått ut på Erics hemsida! Showstart är 13:00!! INTE 14:00!

13:00 showstart för Made of Pop på Skellefteå Stadsfest!!

//Team Saade

Från ericsaade.com

Nominera Eric till Rockbjörnen Live!!!
Nu kan du gå in och nominera Eric till Rockbjörnen Live!!! Fram till och med 29 juli kan man nominera!
Nominera Eric i kategorierna Årets Manliga liveartist, Årets Svenska låt och Årets konsert!!

Nominera gör du här: http://www.aftonbladet.se/noje...09037.ab

???

När Eric köp privat så kör han en Opel astra 5dr. Sport

 


Saade OpelÄlskar Erics skratt i slutet!!!

Dagens bildJag älskar att se Eric så här glad!!! Det är det BÄSTA som finns ♥

Senaste från Team Saade

Eric Saade
Today the "Made of Pop"-tour continues!!! Eric and his dancers and band visit Kirunafestivalen today, on stage 20.00!! Don't miss it if you're nearby!!

Eric med dansare och band fortsätter idag "Made of Pop"-turnén i Kiruna, på Kirunafestivalen! Klockan 20.00 står de på scen, missa inte!!

//Team Saade

RSS 2.0