Hotter Than Fire @ VG Lista

 
Han vet verkligen hur man äger scenen. Shit vad grym han är!!!!! <3

Pics from Insta

 
 
 
Awwww, så söt! Som en ängel ♥
 

Senaste från Team Saade

 
Right at this moment in Norway.

27 Juni 2012 - Eric Saade i Norge


Okej, var ska jag börja? Hmm, jag kör på och berättar om hela gårdagen från början till slut. Vaknade, åt frukost, blablabla... Såg Eric. Klart! Haha, nej, det hände MYCKET mer än så.
 
Hade ställt klockan på 9.00. När den ringde stutsade jag nästan upp ur sängen (det är inte vanligt), och gick ner å åt frukost. Efter det fixade jag iordning mig och packade ihop tandborste, tandkräm och allt sånt där. Samtidigt så sprang jag runt och sjöng och typ var helt galen. Så taggad som man bara kan bli haha :))
Klockan 11 var jag klar och satte mig på bussen till Centralen. Var framme på Centralen ungefär 11.30 och tåget skulle gå 12.42. Ähm, mamma, varför skulle jag vara där så tidigt?
Då var det bara att vänta, haha :P Vid 12 gick jag och köpte en macka på Subway som jag kunde äta på tåget. Efter lite mer väntan såå rullade tåget in och jag gick på med ett stort léende på läpparna och massa fjärillar i magen haha. NU var det på riktigt. Jag var på väg till min Eric :D<33
2 timmar senare...
Moster och Emma (min kusin som är 5 månader) stod på stationen och väntade på mig. Jag gick till dom och vi åkte iväg till deras landställe. Där gjorde vi tacos som vi laddade upp med innan vi drog till Norgeeee :))
Jupp jupp, jag bytte om till min Saade T-shirt och Saade hoodtröja. Hoppade in i bilen och vi var påvääääg :D
 
Biljetten ↑
 
När vi kom fram till Halden så var det asmke folk där och jag tänkte att jag inte skulle se någonting. Men insläppet gick snabbt och jag sprang in för att iaf få en någorlunda bra plats. Det fixade sig och jag fick en skitbra plats nästan vid mittgången. Det var liksom en gång precis framför mig... (svårt att förklara haha). Så jag var jätteglad. Efter nån timmas väntan så satte det igång. Först var det bara tråkigt. Några artister som jag inte visste vilka det var. Jag ville ju se Eriiic <3
 
Jag, när jag väntade på att det skulle börja ↑
 
Eftersom att det satt massa Saadefans bakom mig så vill dom få med oss i TV. Så när dom skulle presentera Eric satt programledarna PRECIS bredvid mig. Delade liksom stol med en av dom haha ;o Så presenterade dom Eric och vi skrek som bara den. Såklart så började jag gråta av lycka när han klev upp på scenen. Han sjöng Hotter than Fire och dansarna var såklart med. Sjukt bra som vanligt. Den mannen kan inte göra något dåligt. Seriöst, han är helt fantastisk.
Efter Hotter Than Fire sjöng Tone (som Eric sjunger Imagine tillsammans med för er som inte visste det) Look Back och någon annan låt. Hon är riktigt duktig faktiskt :D
Sedan blev det tråkigt igen... hähä :P
Men, efter ett tag så var det dags för Tone och Eric att sjunga Imagine. Helt fantastiskt asså. Har man aldrig sett Eric live så kan man nte förstå den känslan. Det är liksom.. kan inte förklara det. Som att komma till himlen. Så sjukt himla bra var han. Helt otroligt :))<3
Efter att dom hade sjungt den satte dom sig i publiken (!) och blev "intervjuade". DÅ kom jag på det. När dom var klara och dom som filmade hade gått därifrån och Eric skulle gå så sprang jag fram till honom. Jag slängde mig runt hans hals och sa "Jag älskar dig ♥". Då sa han "Tack du är söt". OMS! Han tycker att jag är söt!!
Han var så himla fin. Så snygg! + att han lukatde asgott! Shit, jag ville verkligen inte släppa honom. Så vakterna fick säga till mig att gå därifrån, haha.
Så.. när jag tillslut släppte honom gick jag gråtandes och skakandes tillbaka till min plats. Herregud, jag kan fortfarande inte fatta att jag äntligen fick en kram av honom. Har sett honom 15 gånger nu och ÄNTLIGEN! <3
När allt var slut så sprang jag till några staket där jag trodde att Eric kanske skulle komma och skriva autografer.
Så efter att jag och massa andra fans hade stått och ropat på Eric kom han äntligen. Han är så sjukt himla fin!!
Kan inte beskriva det. Tillslut kom han fram till mig och jag sträckte fram mitt block så skrev han sin fina autograf och jag pussade hans hand :DD<33333 Juste, innan vi Eric kom och skrev autografer så fick jag en autograf av hans dansare Alex och Anton :)
 
Alex och Antons autografer ↑
 
Erics fina autograf!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ↑
 
Hehe, efter att jag hade fått min autograf gick jag till bilen och när jag satte mig i den så bah skrek jag "JAG FICK EN KRAAAAAM!!!!", haha :) DET är riktigt lycka. Höll på att börja gråta igen när jag berättade om kramen och att jag hade pussat honom på handen och allt.
Japp, sedan åkte vi hem till mosters land igen. Var jättetrött men sjukt lycklig.
Så var den dagen över och jag somnade med ett STORT léende på läpparna!! ABSLOUT en av dom bästa dagarna i hela mitt liv! :D<3 Kommer aldrig glömma den! NEVER!
/Märta
 
Det här hade jag redan skrivit på min andra blogg och orkade inte skriva om det. Det är därför som det inte bara handlar om Eric utan massa grejer runt om också.
Om ni undrar varför jag inte hade med några bilder på Eric så är det för att det finns många som tar bilderna även om det finns en copyright text på dom. Det har hänt mig och jag vill inte att det händer igen.

Eric & Tone

 
 
Bilderna här över är från ett TVprogram i Norge. Ska försöka hitta det och lägga ut på bloggen :))
 
 

Radiopromotion

 
 
Eric på en radiopromotion i Norge idag :D<3

Fanvideo, Imagine

 
En fanvideo till Imagine som jag är med i :D
 
Är hemma från Norge nu btw. Har sjukt mycket att berätta, om ni vill?
Alla som vill att jag berättar om när jag var i Norge och såg Eric igår kommentarar NU!

Haha, så bra!


Imagine

 
Vet att det är några som har haft problem med att se musikvideon till Imagine på hemsidan jag länkade. Så här har ni den från Youtube :D

Fråga!

Ni vet ju, ibland har jag frågor till er.
Denna gången undrar jag. Hur reagerar ni när ni får reda på att ni ska se Eric?
 
När jag fick reda på att jag skulle få åka till Norge och se Eric så skrek jag rakt ut och började gråta av glädje.
När jag fick reda på att pappa hade köpt biljetter till Pop Explosion i Trollhättan så började gråta.
Jag tror att alla 14 gånger som jag har sett Eric har jag på ett eller annat sätt gråtit av lycka!
 
Men hur reagerar just DU när du får veta att du ska få se Eric?
 

Åker till Norge för att se Eric

 
Hej Hej!
Jag vill bara säga att imorgon åker jag till Norge för att se Eric. Han ska vara med i TVprogramet Allsång på gränsen.
Vet inte exakt datum när det visas i Sverige. Men skriver såklart det här på bloggen när jag vet.
Det jag ville säga var att uppdateringen inte kommer vara så bra. Blogg.se appen fungerar inte så jag kan inte uppdatera därifrån. Men ska göra några inställda inlägg så kika in här ändå.
Jag är tillbaka på tosdag eftermiddag som vanligt igen.
 

MUSIKVIDEON TILL IMAGINE, UTE NU!

 
HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR kan ni se musikvideon till Imagine.
Så sjukt bra! Jag dör! han är ju så snygg så mitt hjärta stannar och jag slutar andas när jag ser honom!
Shit, är helt galen! OMS!!!

???

Eric har köpt en lägenhet för 3,5 miljoner.
Det är en 2:a som ligger på Kungsholmen.

Photoshoot

 
 
 
Igår hade Eric en photoshoot för tidningen FRIDA!
Vet dock inte om den andra bilden är därifrån. Men båda bilderna är helt nya. Så jag antar det.

Sensuell musikvideo till låten Imagine

 
 

Svettiga kroppar som myser i solen.

Nu gör Eric Saade sin mest sensuella och lättklädda musikvideo hittills – tillsammans med den norska popstjärnan Tone Damli.

– Egentligen vill vi vara med varandra. Så det är olycklig kärlek, säger Eric Saade om videon.

En het och lättklädd romans på Ibiza. Det är grundstenen i Eric Saades nya video som han gör tillsammans med en av Norges största sexsymboler

Tone Damli, 24. Låten "Imagine"  handlar om en kvinna som är i ett förhållande, men drömmer om en helt annan kille.

– Både jag och Tone var lite nervösa över att klä av oss lite framför kameran, men vi var trots allt på Ibiza, skriver Eric Saade i ett sms

till Nöjesbladet.

Är nyförlovad

Tone Damli är nyförlovad med den norska skådespelaren Aksel Hennie, känd från filmen "Max Manus". Romansrykten har förekommit om Saade och

Damli. Bland annat har "Se & hör" skrivit att duon ska bli sambos. Men enligt stjärnorna är allt påhitt. "Kan inte sluta skratta åt de svenska skvallertidningarna. De skriver skit! Vi skapar musik, fuck it", har Eric Saade skrivit på Twitter.

– "Imagine" handlar om kärlek som är bitterljuv. Den handlar om att Tone har en pojkvän och att jag har en tjej, men egentligen vill vi vara med varandra. Så det är lite olycklig kärlek. Det försöker vi beskriva när vi spelar in videon för att göra den så "real" som möjligt, säger Eric Saade till TV2 Norge.

I en "bakom kulisserna"-intervju i TV2 Norge är känslan mellan Saade och Damli förförisk. Saade förklarar exempelvis vad han tycker om sin motspelerskas utseende.

”Tone är väldigt snygg”

– Jag tror att många tycker Tone är väldigt snygg. Det tycker jag också, säger han.

Saade berättar att det var lätt för honom att skriva låten eftersom han fått uppleva olycklig kärlek i sitt liv. Under intervjun frågar han om Damli haft liknande upplevelser.

– Jag är inte den typen av tjej, säger hon.

– Synd för mig, säger Eric Saade och skrattar.

Båda två konstaterar att videon till "Imagine" är den mest avklädda videon de varit med i.

– Jag lovade att göra en het och sexig video och det är vad vi har gjort, så jobbar vi. Man kan lugnt säga att jag njööööt under denna inspelning, skriver Eric Saade i ett sms till Nöjesbladet.

 

Källa


Musikvideon kommer imorgon!

 
Musikvideon till Imagine kommer imorgon istället. Det har blivigt några tekniska fel skrev Tone på sin blogg.
 

Lite bilder från Midsommar

 
 
 
Källa

Lotta på Liseberg

 
 
Det är den 6 Augusti som Eric kommer till Lotta på Liseberg.

Musikvideo tomorrow

 
Imorgon kommer musikvideon till Imagine. Längtar som en galning!!! <3

Eric, Ibiza, Imagine

 
 
 
 
Tre ord i två meningar som beskriver dom här bilderna.
Jag älskar dig!
Jag är död!

Photoshoot - Opel

 
För några dagar sedan hade Eric en photoshoot med Opel Sverige.

Eric och Molly - Midsommar

 
Eric och Molly firade midsommar tillsammans!
OMS!!!! ♥

KOLLA VIDEON!!!!!!!!!!!

 
NI MÅSTE KLICKA ER IN HÄÄÄÄÄÄÄÄR!
HAR ALDRIG I HELA MITT LIV SETT NÅGOT HETARE! OMS! NU ÄR JAG DÖD PÅ RIKTIGT!
SHIT VAD SNYGG HAN ÄR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

???

Det var Eric som gjorde slut med Molly. Det var inget gemensamt beslut.
 
Tack till en läsare för tipset!
 

Glad Midsommar


SÅ HIMLA HET!



AMAJGAWD! SÅ HIMLA SNYGG ÄR HAN! *DÖD* IGEN...

Svar på kommentar!

ami om Lite av mitt rum:
Varför gillar du han så mycket? :)

Svar: För att han är världens bästa person. Hans musik är så sjukt bra, han är cool, snygg...
Han har DET som en artist ska ha. Coola konserter som alltid har dans, sång, ljus, ALLT ♥ Bra röst, dansar som en kung :) Han är sjukt gullig mot sina fans och ja, världens bästa person haha :))

Imagine

Tone Damli är en av Norges mest framgångsrika artister med tio singlar på norska topplistan och flera guld & platinasäljande album. Tidigare i våras gästade Tone Damli TV-programmet Skavlan. Nu gör hon duett med vår svenska popstjärna Eric Saade, förra årets mest säljande artist i Sverige.

Duetten ”Imagine” är skriven av Eric Saade tillsammans med Jason Gill, Leslie T. Kay och Julimar Santos.

- Vi skrev låten för Tone. Så soundet är lite åt hennes håll med en blandning av mitt. Det är jättekul att jobba med Tone. Hon är en av Norges hetaste poptjejer och är väldigt begåvad, säger Eric Saade.

Tone och Eric lärde känna varandra när de medverkade i samma TV-program i Norge och har sedan dess pratat om att göra en låt tillsammans.

- Det är väldigt spännande att äntligen få jobba med Eric, en av Skandinaviens största popstjärnor. Det är första gången jag samarbetar med en svensk artist och jag är väldigt glad över att Eric har skrivit ”Imagine” till oss, säger Tone Damli.

Under sommaren kommer Tone och Eric framföra "Imagine" tillsammans i både svenska och norska TV-program. I samband med detta kommer Tone Damli släppa en ny EP.

Tone Damli slog igenom i Norge 2005 efter att ha medverkat i Idol där hon slutade på andra plats. Sångerskan har sedan dess släppt fyra studioalbum och ett samlingsalbum. Eric Saade har efter det stora genombrottet i Melodifestivalen 2010 blivit Sveriges mest populära artister. Han var både den mest säljande artisten i Sverige under 2011 och den mest sökta person på svenska Google. Tillsammans har Tone Damli och Eric Saade över 50 miljoner videovisningar på YouTube.


Källa: EricSaadeDaily


Tone och Eric @Ibiza


Lite av mitt rum

La precis upp en bild på instagram där man ser lite av mitt rum och mina "Saadegrejer" :D
Följ mig på Insta vettja @barasaade


???


Eric & Tone ska vara med i Sommarkrysset den 4 Augusti?
MISSA INTE DET!

Tack till Johanna för tipset!

ESC 2010



Shiiiiiit, va söt han var 2010 :)
Awww ♥

Rix top 6...

Okej, nu börjar detta tjatet om Rix top 6 igen haha :)
Men jag tycker att ALLA kan klicka sig in HÄR och skriva att ni vill att Imagine ska bli en utmanare i Rix top 6 klockan 6.
För visst vill vi att Imagine toppar radiolistorna?


image description

Musikvideon till Imagine

image description

 

Snart kommer musikvideon till Imagine ut.

Vet inte vilket datum ännu. men håll utkik på bloggen, skriver det så fort jag vet.

Ser ut som att det kommer bli ritkigt hett iaf ;)


Hehe

Hahahahaha, så klockren


---

Heting där va


@ericsaadeofficial

Ny bild från Instagram! DAAAAAMN!


Dagens bild

Dööööör


.

Förlåt om det blir mycket inlägg med bilder bara. Men jag har inte så mycket att skriva om...
Men skriv gärna kommentarer och tipsa om vad jag kan skriva och sånt.


Kevin

... Is back


Nya FRIDA tidningen...

... ser ut såhär!
Skynda er att att köpa den :)) Det är ett helt uppslag om Pop Explosion.

image description

Eric & Tone

Så fina :)


Rix fm festival

 

 

Hela gänget på Rix fm festivalen idag :)♥


Den nya bilen

Här sitter Eric i sin nya bil :)


RIX FM festival - Eskilstuna

Klockan 18.30 börjar festivalen i Eskilstuna. Missa inte Eric som kommer dit


Haha

Haha, Danny då :)


Missa inte när Eric får sin nya bil

Missa inte när Eric får sin nya Opel


Rockbjörnen 2012

Ni glömmer väll inte att nominera Eric i Rockbjörnen?
Gå in och gör det VARJE dag, HÄR

Just nu...

Eric just NU!


-

Så bra


Almanackan...

image description


Ni har väll inte glömt att byta bild i almanackan? :)

:)

Tycker att somna här är sjukt roliga :)
Erics låtar kan bilda en hel konversation typ :)))


Låtar...

.


Sötnos

Haha va söt


Dagens bild

Så fin är han


Ny bild på E & M

Molly la upp en ny bild på henne och Eric på Instagram. Den är från RIX FM festivalen i Falun.
Shit va söta dom äääär!!!!!


Kolla in...

Asså oms! Kolla bilden! Hans kropp!!!
OOOOOOOOMMMMMSSSSSS <3
Där dog jag (igen) <3
Alla som håller med om att han e sjukt snygg kommenterar NU!


God damn you're beautiful

Hotter than fiiiiiireee


Eric är med i nästa nr. av FRIDA

Japp, Eric är med i nästa FRIDA-tidning :D


Eric kommer till Lotta på Liseberg

Nu är det klart, Eric kommer till Lotta på Liseberg i sommar! Men det är inte bestämmt vilket datum...
Jag blev så sjukt glad när jag såg det för jag bor ju i Gbg! OOOOMMMMSSSSS ❤❤❤
Dör typ :)


Molly kunde inte släppa honom


Bildkälla

Ja, haha :)
Tidningarna kan ju hitta på mycket grejer.
Såhär skrev Molly på sin blogg och Instagram om detta:
One hug… And suddenly I’m in love with my ex… Wow… Media is… Fantastic! I learn new things about me and my lovelife every day!





Eric och Tone, flytta ihop?



Tror ni på detta?
Näpp, hon är ju förlovad.... Haha, tidningar

Daaaamn

So f*cking hot!
Han bara står där och ändå började jag hoppa när jag såg bilden! Så himla snygg är han!!!!!!!!!! HEEEETAST I VÄRLDEN!


Senaste från Insta ;)

OOOOOOMMMMMAAAAJGAAAAWD


OMS!!!!!

Shit va snygg han ääääär


På planet

Eric och Tone när dom va på väg till Ibiza


Erics hotell

Såhär ser Erics hotell ut i Ibiza


???


Eric och Tone är i Ibiza nu för att spela in musikvideon till Imagine

Ny bild från Insta

Hottie hottie


Missa inte!!!

Missa inte kvällen är din som kommer på TV4 om 10 minuter, kl. 21.00


Så jvla HET!

image description

*DÖD*

Tone + Eric = Sant?

image description

Många som tror att Tone och Eric har något på G...
Själv så tror jag att, visst, Eric gillar henne kanske lite men... Tror faktiskt inte att dom kommer bli tsm.
Vad tror NI?

Rockbjörnen

Nu är det dags att nominera Eric till årets Rockbjörn igen.
Glöm ine att ni kan göra det VARJE dag :)
Nominera genom att klicka ----> HÄR <----


Så söt när han sover ♥



Awww :)

Kvällen är din...

 

Förlåt! hade tagit fel på programen.

Det är imorgon den 2/5 som Eric ska vara med i Kvällen är din.

Så glöm inte att slå på TV4 klockan 21.00 på lördag.


RSS 2.0