Opel

OPEL WILL BE POPULAR!OPEL WILL BE POPULAR!

 

På Opel är vi lite extra stolta över att kunna presentera ett nytt samarbete med Sveriges hetaste artist Eric Saade. Under årets sommarturné där Eric med crew besöker hela 31 städer under loppet av 3 månader, kommer en Opel Insignia att finnas med. På ledig tid har Eric en Opel Astra 5dr Sport till sitt förfogande.

 

Det är inne med hatt igen

Nya Opel imponerar. Opel Astra och Insignia har både tekniska finesser och design som tilltalar en yngre målgrupp. Eric Saade är med sina 20 år redan en stilikon. Och det är en av anledningarna till att vi på Opel valt Eric som vår ambassadör. Hans energi, entusiasm och karisma speglar våra nya och kommande modeller som är tuffa, fyllda med körglädje och bjuder på upplevelser. Opel är helt enkelt, precis som det här med hatt, på modet.

Eric Saade växte upp i Kattarp utanför Helsingborg och sjöng i pojkbandet What´s up. 2009 lämnade han bandet för att satsa på en solokarriär. Ett smart drag, som gjorde att han charmade hela svenska folket i samband med Melodifestivalen 2009. Eric fängslade TV-tittarna med framförandet av låten Manboy. Resultatet blev flest röster av alla från deltävlingen i Sandviken och en tredje plats i Globen. I årets Melodifestival gick Eric från klarhet till klarhet. Efter ett suveränt framförande höll han spänningen på topp i Eurovision Song Contest. Popular, skriven av Fredrik Kempe låg länge på första plats för att till slut ta en hedrande tredje plats, Sveriges bästa placering sedan 1999. 29 juni släpps hans nya album Saade Volym 1 som följs upp av Volym 2 i november.

 

Håll utkik i sommarsverige efter Opel, du kan ha turen att se Eric eller någon av medlemmarna i turnésällskapet bakom ratten i en riktigt läcker Astra eller Insignia. Vill du få chans att se Eric på scen? Följ Opel Sverige på Facebook. Inom kort kan du delta i en tävling där vinnarna får biljetter till konserterna.

 

KÄLLA



Kommentera här nere!

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ser bara jag)

Har du en blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0