Brittisk TV

Eric Saade första någonsin brittiska tv-intervju!

av scandipop den 7 juni, 2011

Så då, som vi nämnde i förra veckan , diagram Show TV i Storbritannien tillkännagav planer på att visa en 40 minuters show åt Eric Saade. Tja, hände det!

Ett par dagar sedan på söndag, "Eric Saade: An Introduction", sändes till en intet ont anande Storbritannien, och det var lämpligt och förtjänade slickade. Showen gav Chart Show TV sin högsta betyg av dagen, vilket var imponerande nog. Men det är också trounced majoriteten av Chart Show TV konkurrenter satellit musik - på Sky / Freesat, fick den 6 gånger publiken i 4music s Bruno Mars Vs Nicole Scherzinger nedräkning, och det fick fler tittare än VH1, MTV Hits, MTV Dance, MTV Rocks , Smash Hits och Clubland tv sammanlagt! "Jag kommer att bli populär", verkligen!

Om du inte bor i Storbritannien men kan du titta på nu showen här, som framgår av diagram Show TV har välvilligt gett den till scandipop.co.uk att ladda upp till våra Vimeo kanal.

Så nedan kan du titta på Erik intervjuas av diagram Show TV är bosatt ung kille med ett beundransvärt entusiastisk öra för bra popmusik - Leyton Bracegirdle. I intervjun berättar han om sin Eurovision framgång, hans tidigare Melodifestivalen-debut, hans tidigare dagar som boybander och Disney kvalster, och hans förhoppningar för några internationella framgångar. Plus, svarar han några av de frågor som fansen ställde till diagram Show TV's Twitter , inför intervjun.

Just då, låt oss gå vidare med det ska vi! Den musikvideor kan inte ingå i online-anpassning av showen, på grund av knepiga tillståndsfrågor, plus att de redan är tillgängliga att titta på online ändå.

Här är vi;

 


Eric Saade: An Introduction from scandipop on Vimeo.



Kommentera här nere!

Ditt namn:
Kommer du tillbaka?

E-postadress: (ser bara jag)

Har du en blogg?

Skriv din kommentar här:

Trackback
RSS 2.0