Snygging där

Som vanligt, snyggast av alla :)


Dagens bild

image description
Han blick!!!! ♥
PS. Blogg.se appen fungerar inte. Får börja göra inställda igen...

Copycats

Oms! Härmisar...


True truuue

Så himla sant...


Svar på kommentar!

Det var några som frågade vem den lilla killen var på denna bilden ↓

image description

Svar: Jag vet faktiskt inte heller det, tyvärr :/
Någon annan som vet?

One little pic

Oms! ❤


ESC i Spanien

Såhär såg det ut när Eric tittade på ESC igår i Spanien :))
GOOO LOREEN <3


Instagram

Lite bilder från Instagram :))


The official SaadeDay bilder...


Tack för bilderna!
Dom här tre tjejerna hade målat Saades två "A" på sin hand/handled den maj :)
Villl ni skicka bilder till mig från Pop Explosion?
Skicka dom till [email protected]

På spotify



Detta fick jag se när jag loggade in på Spotify :D

Saade kvar vid Sandéns sida



Trots att förhållandet mellan Molly Sandén och Eric Saade varit över sedan i januari tidigare i år, fortsätter paret att supporta varandra i karriären. När Molly under gårdagen firade release av nya albumet 'Unchained' på Grand Hotel, fanns ingen mindre än expojkvännen bland de inbjudna gästerna.

De var Sveriges hetaste unga kändispar fram till i januari tidigare i år. Då kom beskedet att förhållandet mellan Molly Sandén och Eric Saade var över. Beskedet förvånade många men ingen av idolerna har velat kommentera uppbrottet. Molly Sandén sa bl.a till expressen i februari att; 'Vi hade våra anledningar och båda har gått vidare. Vi är inte ovänner.'. I övrigt har de båda valt att hålla separationen så privat som möjligt. Idag har parets gemensamma lägenhet sålts och ingen av dem verkar lägga fokus på att hitta en ny partner. Istället verkar båda lägga stort fokus på sina karriärer.

Oavsett anledningar till uppbrottet så är det uppenbart att vänskapen dem emellan lever vidare. När Molly tävlade i melodifestivalen i februari hyllades hon öppet av Saade på twitter med orden; '"Molly the best as usuall Go girl! <3". Och under gårdagen när Molly firade releasen av albumet 'Unchained' så fanns Eric Saade bland gästerna och visade sitt stöd. Andra som också supportade Molly denna kväll var bl.a bloggerskan Tyra Sjöstedt och mångkonstnären Regina Lund.

Källa

Kvällen är din...

Missa INTE Kvällen är din imorgon (lördag) klockan 20.00 i tv4 för då är Eric med :)


???


Eric är i Spanien nu...

Dagens bild

Hans léende dödar ♥

image description

Mollys releasefest :))

Såhär såg Eric ut på Mollys releasefest igår... Eller om det var i söndags?!
Aja såhär såg han ut iaf :) Snygg som vanligt!


Snygg, or What?!

❤❤❤❤


Bilder...

<3


EgoEric

Haha, Gud va söt han är när han tar sånna bilder ❤❤❤


Heeeeet

Så jkla het asså ❤


Happy nameday


Grattis på namnsdagen!

Grattis Eric!!! Världens finaste namn!


Without you I´m nothing på Spotify



Nu finns Without you I´m nothing äntligen på Spotify ♥
Se till att lägga in den i alla era låtlistår så att den kommer upp på toplistan :)

Dagens bild

image description

Från ericsaade.com

Tack för Pop Explosion Concert 2012!!
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
15 konserter av Pop Explosion, utsålda arenor där publiken tagit emot Eric på bästa sätt. Ni har varit en underbar publik! Hela turnén avslutades på ett Annexet fyllt till bredden, där alla gav järnet i deras sista konsert, som också filmades och kommer sändas på TV i höst. Dessutom gästade Tone Damli under sista konserten där hon och Eric framförde nya låten Imagine för första gången live.

Tack till alla som kom och kollade på någon av konserterna, sjöng med, applåderade och allt ni gjorde! Ni uppfyllde en av Erics största drömmar!
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson
Foto: Mikael Jansson

Official SaadeDay 14/5 video



Ni kan se mig om ni spolar fram till 6.10 :)
Hihi ♥

The official SaadeDay 14 Maj


Har målat SΔΔDE A:n på min handled :)
För idag är det ett årsedan ESC ♥
Om ni också har eller vill måla det så kan ni skicka in en bild till [email protected] så gör jag ett collage med alla bilder :))
Skulle vara jättekul! Eller vad tycker ni?

1 årsedan Eric kom 3:a



Idag är det exakt ett årsedan Eric kom 3:a i ESC :) Kommer aldrig glömma den kvällen då jag satt framför tv:n och skrek, grät, hoppade och var helt galen. Det var så himla bra att han kom TREA!
Bästa placeringen på 12 år! Det är inte dåligt. Men Eric klarade det! Han klarar allt!!!
Jag älskar dig Eric ♥

OMS, VA SNYGG HAN ÄR!!!



Asså ser ni hur sjukt snygg Eric är eller?! När jag såg denna videon så blev jag typ helt galen. Asså, serri! Han är verkligen världens snyggaste. Helt otroligt att man ens kan vara såhär snygg.
Titta bara på hans ögon, hans hår, hans léende, hans ansikte, hela han! Asså, jag vet inte hur jag ska förklara hur sjukt himla snygg han är.
Vissa delar av denna videon är ju från musikvideon till Hotter than Fire men jag har inte sett det andra någon gång faktiskt. Men oms! ♥
Jag fattar inte det. Det är helt obeskrivligt hur snygg han är! Så sjukt fin!
Kolla videon så fattar ni vad jag menar!
Kram ♥ /Märta

Skrev detta på min andra blogg. ↑
Vill ni kika in på den och slänga in en kommentar så blir jag och min kompis Lina jätteglada :)
Skriver lite om Eric där ibland också :D

Rösta på Eric


Rösta på Eric så kanske han följer med på många Festivalstopp :)
Rösta gör du genom att klicka HÄR

UPDATE: Det var en läsare som skrev att jag hade länkat fel. Har fixat det nu.
Men när ni kommer till sidan jag länkat till så får ni skrolla ner lite så kan ni rösta på höger sida av hemsidan.

PJ Eric och Lina

Erics syster Lina och Eric. Lite PJ style? Haha, såå gullig ❤


Sötaste jag sett på länge!

Ååh herre vad söt ❤❤❤
Håller ni med mig? ;)


En söt liten kram

Aww, tyckte att denna bilden var sjukt söt. Eric och Alex som kramar varandra. Kärlek. ❤


18/4-2012 Pop Explosion, Göteborg


Vi var med på GP:s hemsida ↑


Jag vaknade 05.00 på morgonen, och ja, jag hade tagit ledigt från skolan. Då gjorde mamma pastasallad till mig så att jag skulle ha ngt att äta i all väntan. Jag hade med mig korvbröd och lite godis också (korvbrödet får ni veta mer om snart). Och när klockan var ungefär 06.30 gick jag på bussen och mötte upp Linnéa och Lina. Så satt vi där på bussen mot Liseberg och typ var astaggade och trötta som tusan! När vi närmade oss Lisebergshallen så började mina ben typ skaka för jag var så nervös att det redan skulle vara där massa folk. Men när vi gick av spårvagnen (som vi hade bytt till) så var det helt tomt. Bara några byggjobbare som gjorde om på Lisberg var där. Så vi frågade dom var dom trodde att vi skulle sitta. Så satte dom fram ett staket och vi var FÖRST! Det vi inte visste då var att vi var FÖRST av 3200!!!
Iaf, väntan började och jag frös asmycket. Nu skulle vi sitta där i 11,5 timmar. Det var kallt, obekvämt, jobbigt, jag var trött, allt var bara jobbigt dom första kallaste typ 3 timmarna. men vi höll ut.
När klockan var typ 11 så var vi vrålhungriga så Linnéa packade upp en termos med korvar, jag tog fram korvbröden och Lina hade ketchup. Hahahahaha, så vi satt där och åt korv med bröd. Vi skrattade jättemycket också för det var ganska pinsamt.
Efter att vi hade ätit så blev väntan lång och tråkig igen. Men efter typ 3 timmar till så fick vi flytta på oss till VIP-kön som dom hade byggt upp. Men eftersom att vi var där först så sa vakterna "Tjejerna med Sveamössor (jag hade sveamössa, men aa) ska stå längst fram", så då fick vi gå före alla.
Efter ännu några timmars väntan så stod det några fans vid en av Erics bilar och typ var asglad och helt galen. Så vi gick dit och tittade. Då satt Alex där i bilen och vi höll på att börja gråta av lycka. Men då händer det bästa av allt, det kör ut en till bil. Och i den SITTER ERIC! Eric satt i den bilen och han vinkade till OSS! HAN SÅG OSS. HAN VINKADE TILL OSSSSSS! OMS!
Vi blev så otroligt glada att vi började gråta, skrika, hoppa runt, satte oss på marken, sprang omkring och typ dampa loss. Men det var en så jvla otrolig känsla. Vi VISSTE att Eric hade sett OSS! Det var helt fantastiskt.
Efter det blev dom sista timmarna av väntan såååå mycket roligare. Den känslan var underbar verkligen. Kan inte förklara det med ord.
Iallafall, efter ett låååångt tag så blev klockan 17.30 och det var insläpp. Alla reste sig upp och mina ben började darra igen. Vi visade biljetten och spran till portarna in till själva arenan. Där fick vi vänta i ungefär 20 minuter.
Sedan öppnade dom portarna och vi sprang för livet typ! BÄSTA platserna fick vi!
OMS! Jag visste att vi inte skulle orka stå upp i 1,5 timmar så vi satte oss ner och lutade oss mot staketet vid scenen. Så himla taggade och glada! Vi kollade på klockan var 5:e minut och tiden seeegade sig fram. men TILLSLUT blev den 19.00 och det vita skynket fälldes ner och in kom han. THE POPULAR MANBOY!
Så fantastiskt var detta också. Underbart! jag grät och skrek så man skulle kunna tro att min hals skulle "gå sönder".
Vet ni vad han gjorde under en av låtarna? HAN TOG MIN HAND OCH TITTADE RAKT IN I MINA ÖGON! I MINA ÖGON, PÅ MIG! HAN TITTADE PÅ MIG, TOG MIN HAND OCH LOG SÅDÄR MED TUNGAN MELLAN TÄNDERNA NI VET!
Då grät, grät, grät, grät, grät, grät, grät, grät, grät, grät, grät och grät jag så mycket så jag skakade sönder och jag kunde nästan inte andas. Serri! Jag blev så himla glad. Kunde verkligen inte sluta gråta. Grät resten av konserten fast lite mindre efter typ 4 låtar.
Men när han sedan sjöng Without you I´m nothing (precis som alla andra Pop Explosion konserter) så grät jag ännu mera. Asså det är verkligen något med den låten som är fanstastiskt. Den har sån känsla och är så fruktansvärt fin! Och dessutom så vet man att konserten snart är slut och att man inte kommer få se sin prins på länge igen. När han hade sjjungt klart Without you I´m nothing så visste jag ju att han skulle komma ut på scenen igen och sjunga Popular och Hotter than Fire, men jag grät så himla mycket iaf.
Grät asmycket hela konserten helt enkelt. För han var så jäkla bra, satte alla danssteg, satte alla toner, allt var perfa! HELT PERFEKT!
När konserten var slut så grät jag, Lina och Linnéa floder. Verkligen floder. Vi kunde inte sluta gråta för vi visste att det var sista gången vi såg honom på länge. Det var hemskt. Såg Omar btw. Åså fick jag en kram av Erics dansare Rim :)
Men gud vad vi grät. jag har ALDRIG gråtit så mycket i hela mitt liv. ALDRIG! Det var så fantastiskt att ha fått se honom, men så hemskt att veta att det inte skulle hända på länge igen.
DET VAR VERKLIGEN DEN BÄSTA DAGEN I MITT LIV. DEN ABSOLUT BÄSTA!
Han vinkade till OSS!
Han tittade på MIG och tog MIN hand!
Han dansade som bara han kan, perfekt!
Han sjöng som en gud!
Han var snyggast i världen!
Han var BÄST! BÄST PÅ ALLT!
ALLA TIMMARS VÄNTAN VAR DET SÅÅÅÅÅ VÄRT!
Det var värt ALLT!


Ni som orkade läsa llt får jättegärna slänga in en kommentar, har ni väntat så länge? Har han vinkat till er? Berätta, jag är nyfiken.
Vill ni berätta om ett helt "Saadeäventyr", om när ni skulle se Eric så kan ni maila det till [email protected] så lägger jag upp det på bloggen. Skulle vara jättekul.

Liten och söt

Haha, en lite yngre Eric! Sööööötast ❤


Eric och Molly på samma scen

Det var då. Eric Saade och Molly Sandén skålar tillsammans på ett hotell i Tällberg efter Melodifestivalen. Kärleksparet har sedan dess gått skilda vägar men nu kommer de båda till Dalarna igen.

Det var då. Eric Saade och Molly Sandén skålar tillsammans på ett hotell i Tällberg efter Melodifestivalen. Kärleksparet har sedan dess gått skilda vägar men nu kommer de båda till Dalarna igen.

Molly och Eric på samma scen

FALUN

Nu är de tillbaka på samma scen: Eric Saade och Molly Sandén kommer båda till Falun den första juni.

Deras omskrivna kärleksförhållande tog slut förra året. Men nu ska de båda artisterna uppträda på samma scen. Och scenen står på Stora torget i Falun.

I samband med Falukalaset kommer Rix FM Festival till Falun. Den 1 juni blir det gratis konsert och förutom Molly och Eric deltar Lisa Miskovsky, Erik Hassle, Broken Door och Panetoz.

Molly, Eric, Lisa och Erik behöver kanske ingen närmare presentation men av de mera okända artisterna kan vi berätta att Broken Door består av duon Pier och Tobias och hade förra året några vällyssnade låtar i "Hey You" och "Angel". Nu är de aktuella med sitt första album.

Panetoz består av fem unga killar och deras hittills mest kända hit är "Dansa Pausa" som spelas flitigt i de kommersiella radiokanalerna.

källa

 


Eric kommer alltså komma till falun den 1 Juni med Rix Fm festivalen!

14/4-2012 Pop Explosion, Trollhättan


Foto: Stefan Bennhage

Jag kom till Arenan när klockan var ungefär 15.30. Då var det ungefär 10 andra fans där. Jag satte mig i VIP-kön och väntade. Haha, hade inte så mkt att göra men det var ju bara 3,5 timmars väntan, har väntat MYCKET längre.
När klockan var 17.30 så kom vakterna och skulle öppna dörrarna för insläpp. Men... haha, dom fick inte upp dörrarna så vi fick flytta oss till en annan dörr och vi trängdes som tusan. Så när jag kom in och visade min biljett för att få min VIP-badge så säger dom "Det här är ingen VIP-biljett". Jag fick typ panik och sa "Jo, det står ju det där *pekade på biljetten*". Så såg dom det och jag blev så himla lättad. Fick bandet runt halsen och SPRANG in för att få stå LÄNGST fram! Och det fick jag :D
Så var det bara 1,5 timmar kvar. Såhäääääääääääääär taggad var jag!!!
Äntligen så slog klockan 19.00 och världens finaste Manboy kom ut på scenen bakom det vita skynket. Jag skreeeek som bara den och grät! Så jäkla fin är han! Så himla fantastiskt att få se honom igen, även fast det bara var ett dygn sedan sist.
Åså kom DEN låten. Break of dawn. Han gick ut på tungan av scenen och tittade på mig. Då kände jag bara, shit han kommer ta upp MIG på scenen. Men... näpp. Han tog tjejen som stod bredvid mig. Fattar ni BREDVID MIG (du läser bloggen va?)! Jag blev så himla ledsen så jag bara grät, grät, grät, grät, grät och grät lite till. Asså verkligen storgrät!!! Tänk liksom att om han hade pekat liiiite mer åt höger så hade han pekat på MIIIG! Aja, jag grät iaf skitmycket resten av låten men det lugnade sig lite när han började sjunga Masquerade och Manboy :)
Det var ju ändå en av dom bästa dagarna i mitt liv! Så fantastiskt! Han levererade som vanligt till 10000% och var såklart världens snyggaste!
Så efter en och en halv timma var det dags för Withou you I´m nothing. Kunde inte hålla mig då heller. Grät, grät,grät å grät! Så himla fin är den låten. Underbar.
När han sjöng Hotter Than Fire så regnade det ju över honom (så som manboy i Melodifestivalen) och när han stod framför mig på scenen så dansade han och det skvätte vatten på MIG! OOOOOMMMMS! Okej, ni kanske tycker att det är överdrivet, men jag tyckte att det var så jäkla härligt, haha :) Att det vattnet Eric hade haft på sig skvätte på MIG!!! OMS!
Det var ännu en oförglömlig kväll som jag ALDRIG glömmer! HELT JVLA FANTASTISKT! ♥



Dagens bild


Imagine



Jag vet inte om jag har frågat er innan, men vad tycker ni om Erics och Tones låt Imagine?
Jag tycker att den e asbra och man hör verkligen hur bra Eric sjunger :)
Vad tycker DU om Imagine?

Awww ❤

Ååå, Gud va söt Eric va här ❤❤


Bild från igår :P


Baarasaade 1 år!!!


Idag fyller Baarasaade 1 år!
Det firar vi med extra mycket uppdatering och extra många kommentarer tycker jag!

Heeeeeting

Det är olagligt att vara såhär snygg!!!!


Frågor till er!

Skulle vara väldigt kul om ni kunde svara på några frågor så att jag får veta vilka ni är :)
Det tar inte lång tid att slänga in en kommentar, så kom igen :P

Hur många år är du?
Tjej eller Kille?
Har du sett Eric live någon gång? Isf, hur många gånger?

Vill du att jag skriver ett inlägg där jag berättar lite om mig själv?







Senaste från Team Saade

Vilka städer vill ni att han kommer till?
Jag hoppas på Göteborg :)


Snyyyyyyyyyygg ♥

 

Ny bild! Så sjukt snygg! ♥


13/4-2012 Pop Explosion, Halmstad

Tänkte att jag kunde berätta om hur det var när jag va på Pop Explosion. Första Pop Explosion konserten jag var på va i Halmstad.

Jag kom till Arenan ungefär klockan 18.00. Då började insläppet för dom som hade sittplats eller ståplats parkett (inte VIP). Jag hade sittplats eftersom att jag inte kunde vara där tidigare än klockan 18.00.
Men när jag kom in i Arenan såg jag att det inte alls var många som stod framme vid scenen på dom "vanliga" (ståplats parkett) ståplatserna. Så jag blev asledsen för att jag kunde fått stå LÄNGST fram.
Iaf så var det ju en timma kvar tills konserten började så jag gick och köpte ett svart iPoneskal i shoppen.
Gick sedan in igen och väntade och väntade på att det skulle börja.
Och tillslut blev klockan 19.00 och lamporna i Arenan slocknade. Jag trodde att jag skulle svimma. Mina tårar bara rann ner för mina kinder och han var så jäkla snygg!
Såg att det var väldigt många med sittplats som gick ner och ställde sig på ståplatserna så då gjorde jag också det, hähä :) Stod sedan näst längst fram resten av konserten.

Han var så jäkla bra! Det var absolut en av dom bästa dagarna i mitt liv. Eftersom att det var min första Pop Explosion så tyckte jag att schowen var grymt cool och bra gjord (tyckte jag dom andra gångerna också men då hade jag ju sett det innan så man blev inte lika överraskad av vissa saker).
Han var så snygg, satte alla danssteg perfa och han sjöng såklart som en gud! När klockan närmade sig 20.30 så kom han in på scenen (han hade varit bakom den då och hämtat vatten åså) igen och satte sig på en stol längst ut på scenens "tunga". Han pratade lite och tackade för att alla hade kommit dit. Så började han sjunga Without you I´m nothing och jag började gråta igen. Så himla fint var det!
Haha, några andra fans vände sig om och bah: Titta, titta hon gråter och pekade på mig. Men jag brydde mig inte. Fortsatte böla och titta på världens snyggaste Manboy som satt mitt framför ögonen på mig! OMS, jag höll på dö typ. Så himla fin är HAN och så himla fin är Without you I´m nothing!
Pop Explosion var verkligen en riktigt stor show och man märkte att Eric verkligen älskar att stå där på scenen och möta sin skrikande publik.
ALLT var helt perfekt! HELT PERFEKT! ♥

Vill tyvärr inte lägga upp bilder, för det är några som har tagit mina bilder och tagit bort texten! INTE OKEJ! Så jag lägger inte upp mina bilder.




Eric kommer med på Rix FM festivalen!

Nu är det bestämmt att Eric ska med på Rix FM festivalen i sommar. Läste dock att han bara ska till Malmö och Kristianstad, men det inte om det är sant?!
Så håll utkik efter just DIN stad :)

image description

Pop Explosion...

Saade bjöd upp till dans. Foto: Ronny Johannesson

LIVE

Eric Saade

Lisebergshallen

Publik: 3 200

Det första som slår mig när jag kliver in i den, till sista platsen utsålda, Lisebergshallen är hur mycket plats och yta det finns. Uppskattningsvis 2 000 av de 3 200 besökarna är så väldigt små att de knappt tar nån plats.

Saade inleder dramatiskt med "Rocket Science" och det klassiska skugga mot ridå-tricket. Men det är när ridån faller som kvällens glada överraskning visar sig. Han har ett riktigt band. Och inte bara riktigt utan också riktigt bra. Samtliga låtar lyfter ordentligt från studioversionerna och i de stycken där Saade koncentrerar sig på dans eller klädbyte och bandet får svänga på själva är det inte utan att man för ett förvirrande ögonblick tror att man befinner sig på den där klubben hans musik påstås passa på. Och det är nog tur att Saade har denna musikaliska muskel att lyfta sig med eftersom det inte direkt är en låtskatt han sitter på. Låtar som "Break of dawn" och "Masquerade" är direkt svaga och hjälps heller inte upp av att Saade sätter sig och spelar lite taffligt piano och visar med all önskvärd tydlighet att han inte har någon balladröst.

 

Men en och annan hit har han ju vaskat fram trots allt. "Timeless" är oväntat tung och funky, "Manboy" är charmig med kepsdans samt kvällens högsta skrik och "Love is calling" är så enerverande att man inte kan värja sig. Men, ärligt talat, den här kvällen handlar ju inte om låtkvalitet. Den handlar om att Saade är söt och bra på att dansa och att han säger saker som "jag har vetat att jag skulle bli artist sen jag var sex år" och därmed tänder en massa små lågor i en massa små hjärtan. Den handlar om en unga människor som känner saker tillsammans, kanske för första gången, och varför ska jag vara en surgubbe och sabba deras fest? Så den där extra getingen är till er, små discodansare.

källa


Kan inte fatta att jag, Linnéa och Lina var där FÖRST av 3200 personer!

Fantastiskt verkligen! Vill ni att jag berättar om dom Pop Explosion konserterna jag var på?


???

Svt var och filmade Pop Explosion i Sthlm.
Det kommer visas på tv i höst (rätta mig om jag har fel) och även en dvd.
KUUUUUUL ♥

Snyyyygging ♥



Snyggast är du Eric ♥
Det var en läsare som inte kunde hitta Eric på Instagram. Han heter ericsaadeofficial

RSS 2.0